„TANULJON NÁLUNK VEZETNI!‟

Hirdetjük szlogenünkként, de tudja miért érdemes hozzánk beiratkoznia?

A lapon választ kaphat kérdéseire!

 

Leggyorsabb.

Gyorsnak lenni nem kiváltság, csupán lehetőség.

Az Expressz oktatási módszer segítségével Tanulóinknak lehetőséget biztosítunk, hogy 1 HÉT alatt elvégezhessék a tanfolyamot.

(FELÁR NÉLKÜL)

Kedvezőbbnek tartjuk az Expressz oktatási módszert, mint hogy több hétig hetente kétszer KRESZ-re járjon. A hosszú elnyújtott  tanfolyamnál a kezdeti információk feledésbe merülhetnek.

Nálunk összeszedetten egy hét alatt megkapja a megfelelő ismereteket a sikeres vizsgához, de nem jelenti azt, hogy kötelezve van vizsgára csak amikor Ön úgy érzi, hogy kellőképpen felkészült.

Tanfolyamaink átjárhatóak. Egyéb elfoglaltságok miatt kihagyott napok a következő  héten pótolhatóak.

 

Gyakorlás a tudás atyja!

Ingyenes gyakorlás, internetes gyakorlás és még sok más lehetőség.

Arra törekszünk, hogy elsőre sikeres vizsgát tegyen. Ennek érdekében minden tanulónknak a lehető legjobb lehetőséget biztosítjuk.

Iskolánkban díjmentesen, az Ön otthonában interneten, vagy bárhol máshol szabadidejében.

Rendelkezünk ugyan azzal a tesztprogrammal, amivel vizsgán is találkozik. Hazatérve éjjel-nappal hozzáférhető vagy a hagyományos tesztkönyv segítségével akár útközben is gyakorolhat.

 

Minden egy helyen!

Nincs szűkség plusz köröket futnia.

A Fehérvár Autósiskolához beiratkozott tanulók a szolgáltatások széles skáláját élvezhetik. Önnek nem kell a jogosítvány megszerzéséhez szükséges kiegészítő tanfolyamok után néznie és ezáltal drága idejét vesztegetnie. A tanulóink kényelme számunkra olyan fontos, mint az elégedettségük és bizalmuk.

A KRESZ tanfolyam után a vezetés mellett, helyben részt vehet elsősegélynyújtó tanfolyamunkon illetve személyesen konzultálhat előadóinkkal.

Az iskolánk jól megközelíthető, a plázától  mindössze 4 percre a Novotel szállodával szemben (Ady E. út 13.). A tanfolyamkezdéshez szükséges fénykép elkészíthető tőlünk egy karnyújtásnyira, a belvárosban. Ha mindennel végzett, szomszédságunkban az okmányirodában jogsiját is "kiválthatja".         Ne az utánajárás legyen szabadidejének kitöltője!

 

Harmóniában Önnel...

...rejtett költségek nélkül!   

Készséggel állunk rendelkezésére, hogy minden átlátható és világos legyen.

Fontos számunka, hogy megfelelő tájékoztatást kapjon, ezért a türelmes oktatóink mellett ügyintézőnk felkészülten ismerteti a képzéssel kapcsolatos minden részletet.

Nincs "kisbetűs rész", nincs feláras szolgáltatás, nem marad megválaszolatlan kérdés. Mindig mindent előre megismer, rugalmasan Önhöz igazodva.  

A gyakorlati óradíj megegyezik az esetleges pótóra díjával. - Nálunk -

 

 

Ha elnyertük tetszését lépjen át a 'Kapcsolatok' menüpontba. Kapcsolatok

 

 

  ÁKÓ (%): VSM (%):
  Elmélet Gyakorlat
B 171,16% 44,83% 56.52%
AM - - -
A2,A1,A - - -

Vissza a FŐOLDALRA